1. Sit mentiin taas

27.11.2011
Teksti Ulla Mustonen, kuvat Heikki Mustonen
Argentiina
 
Reissumme alkoi virallisesti la 26.11.2011 ja epävirallisesti jo kolme viikkoa sitten. Saavuimme sunnuntaina Lontoon ja Madridin kautta kesäiseen Buenos Airesiin. Heikki piipahti marraskuun alussa Hampurissa ja laivasi pyörän Monte Cerventes -laivaan ja Atlantin ylitykseen kohti Etelä-Amerikkaa.
 
Tarkoituksenamme on siis jatkaa matkaa, joka jäi puolitiehen viime keväänä, ennätimme silloin koluta vain osan tästä valtavasta Etelä-Amerikan maanosasta  ja paljon jäi näkemättä ja kokematta... Suuntamme tällä 5 kk:n reisulla kohti Etelä-Amerikan pohjoisia osia ja Väli-Amerikan kautta Meksikoon sekä jenkkilän eteläosiin.
 
Nautimme parhaillaan ihanan kesäisestä sunnuntai-illasta DakarMotosin takapihalla - seuranamma englantilainen Mick, joka on kolmannella Etelä-Amerikan reissullaan - odottelemme pyörää saapuvaksi alkuviikosta. Tutut maisemat ja mukava vastaanotto DakarMotosissa!
 
 
 
 
 
 
Muutama kuva pyörän vientireissulta Hampuriin. Samaan konttiin bemarimme kanssa tuli saksalaisen Romanin sininen Transalp. 
 
  
 
Comments